Colnago V2-r

€od 4000
Imate vprašanje, se zanimate za kolo, ... pišite nam!

Informacije o artiklu

Vilica

Izdelana iz monocoque  karbonskih vlaken. Dvojna luknja za pritrditev zavor je bila zasnovana za pritrditev sistema z dvojnim vrtenjem. Zaradi tega so zavore trdnejše in močnejše ter nekoliko bolj aerodinamične. Nosilec za glavo se nahaja neposredno na stožčasti glavi iz ogljikovih vlaken. Dropouti so izdelani iz aluminija.

Colnago VR-2 vilica

Colnago VR-2 vilica

Karbonski zadnji dropouti

Monocoque dropouti na zadnjem delu kolesa so izdelani iz karbonskih vlaken in imajo zamenljiv nosilec menjalnika. Ta oblikovna rešitev zagotavlja znatne prednosti v smislu trdnosti in teže. Izhod kabla za zadnje prestave (mehanske ali elektronske) je nameščen na desni strani.

Colnago VR-2 dropouts

Colnago VR-2 dropouts

SEAT POST

Aerodinamika in integracija sta bili na novo oblikovani in pripeljali VR-2 na nov nivo. Za dodatno udobje skrbi cev z manjšim premerom. Sploščen profil sedežne opore, tako kot tudi cevi, zagotavlja izjemno aerodinamično zmogljivost. Sedežna objemka, vgrajena v zgornjo cev, skrbi za prefinjen izgled okvirja.

Colnago VR-2 seatpost

Colnago VR-2 seatpost

BOTTOM BRACKET

Temelji na standardu TF28.5 podjetja Colnago. Združuje zanesljivost, praktičnost navojnega nosilca (BSA) in izjemno togost standarda PressFit. V stičišču spodnjega nosilca je aluminijast navojni tulec, v katerega sta vstavljena dva aluminijasta ležišča. V ta ležiča se stisnejo ležaji, ki jih je po potrebi mogoče odstraniti.

Colnago VR-2 bottom-bracket

Colnago VR-2 bottom-bracket


Kategorije: Cestna kolesa, Katalog kolesarske opreme, Kolesa