Colnago CONCEPT

€ od 4170
Imate vprašanje, se zanimate za kolo, ... pišite nam!

Informacije o artiklu

Vilica

Carbonska monocoque vilica nudi visoko preciznost v obvladovanju vašega kolesa. Vilica je oblikovana kot tanka rezila in ponuja boljše aerodinamične lastnost, obenem pa je kolo med vožnjo veliko bolj vodljivo in kolesar ima popoln nadzor nad vsakim gibom kolesa. Vsekakor pa ima netradicionalen izgled.

Popolno integrirana sedezna opora

Aerodinamična sedežna opora je elegantno integrirana v seat tube. Pritrditev sedežne opore je izvedena z integriranim mehanizmom, rešitev nudi nov eleganten izgled in brezhibne prelive linij v okvir.

Sedežna opora in njena pritrditev

Sedežna opora in njena pritrditev

BOTTOM BRACKET

Z nnavojem pritrjen bottom bracket ponuja zanesljivost in praktičnost vzdrževanja. Natančna izdelava z Bsa navojem poveča togost press-fit ohišja. Dva izredno lahhka aluminijasta pokrova sta enostavno snemljiva in ob potrebi nudita enostavno vzdrževanje ležajev. Taka izveda bottom bracket-a nudi brezhibno funkcionalnost, varnost in vzdržljivost vaše opreme.

Concept bottom bracket

Concept bottom bracket

HEAD SET

Head set je izdelan z natančnostjo in brezhibnostjo. Prehod linij in kvaliteta sestave je na najvišjem možnem nivoju. Designerji pa niso izkali popolnosti le v izgledu toda so poskrbeli tudi za udobnost in varnost kolesarja. Headset sistem filtrira vibracije, ki vam jih nudijo “brezhibne ceste” in nudi višji nivo udobja. Telo seta je bili ozdelano iz specialnega tehničnega polimera, ki ga sestavljajo karbonska vlakna, najlon in elastomerna mešanica. Ležaji v krmilnem setu so izdelani iz nerjavečega jekla ter zaprti s posebnim dvojnjim tesnilom V oblike proti prahu, obenem pa imajo še trojno vodotesno tesnenje, ki je vkonponirano v samo krono seta.

Concept heaset

Concept heaset

Geometrija kolesa

Concept geometrija okvirja

Concept geometrija okvirja


Kategorije: Cestna kolesa, Katalog kolesarske opreme, Kolesa