Colnago CLX

€ od 3020
Imate vprašanje, se zanimate za kolo, ... pišite nam!

Informacije o artiklu

Vilica

Izdelana iz monokok ogljikovih vlaken in ravnih linij. Ozka baza vilic se razširi na vrhu. Nosilec za head set se nahaja neposredno na stožčasti glavi iz ogljikovih vlaken. Konstrukcija omogoča montažo pokrovov velikosti do 28 mm. Izpadi so izdelani iz aluminija.

CLX vilica

CLX vilica

Dropouti

Dropouti so izdelani iz monokok ogljikovih vlaken ter so odlična rešitev za vaše potrebe. Notranji nosilec menjalnika je zamenljiv in ponuja znatne prednosti v smislu trdnosti, varnosti, teže in samega vzdrževanja. Desni dropout ima izdelano odprtino in uvodnico za kable zadnjega menjalnika, ki je kompatibilna z mehanskim ali elektronskim sistemom.

CLX dropouts

CLX dropouts

Seatpost

Sedežna opora je izdelana iz ogljikovih vlaken z glavo iz lahke zlitine, ima premer 27,2 mm in je manjša in lažja kot pri razredih koles višjega ranga. Zmanjšan premer zagotavlja boljše udobje voznika na neravnem terenu.

CLX seatpost

CLX seatpost

Bottom bracket

ThreadFit 82.5 je nepogrešljiva rešitev, ki združuje zanesljivost in praktičnost navojnega (BSA) spodnjega nosilca s širino in izjemno togostjo standarda PressFit. Na ta način se ThreadFit 82.5 ponaša z dvema novima pokrovčkoma iz lahke zlitine, ki ju je mogoče po potrebi enostavno odstraniti.

CLX bottom bracket

CLX bottom bracket

Zavore

Zavorni sistem ima tradicionalno zasnovo z dvema zavornima sistemoma, ki se nahajata na sprednji strani vilic in na zadnjem trikotniku, ki povezuje seatstay-e. Ta rešitev omogoča izredno preprosto uporabo in vzdrževanje ter je združljiva z vsemi grupami.

CLX zavore

CLX zavore

CLX geometrija

CLX geometrija


Kategorije: Cestna kolesa, Katalog kolesarske opreme, Kolesa