Pinarello

V našo ponudbo vključujemo tudi svetovno priznanega proizvajalca koles Pinarello. Kolesa, ki so se dokazala na najvišjih nivojih svetovnega kolesarstva lahko sedaj dobite tudi pri nas.

Informacije o artiklu

Zgodba o začetku izdelave koles Pinarello sega v leto 1922, v leto rojstva Giovannija Pinarella. »Nani«, kot so ga klicali prijatelji, se je dokazal kot izjemno bojevit kolesar, ki je do svojega 20. leta osvojil že prek 60 dirk, med drugimi tudi takrat izjemno pomembno »LaPopolarissima« v Trevisu, ki je veljala kot vstopnica med profesionalne kolesarje.

S popolnoma ročno izdelanim Pinarellom, je na dirki Tour de l’Avenir, slavil Guido de Rosso. To je bila prva dirka sezone za profesionalne tekmovalce ter hkrati prva dirka na kateri so se znašla kolesa Pinarello, pisalo se je leto 1961 in od takrat dalje so kolesa Pinarello med največjimi med cestnimi kolesi.

Kot marisakteri kolesar svetovnega kova lahko tudi vi izkusite lastnosti enega največjih in najbolj priznanih izdelovalcev koles. Dosežki zadnjih let vsekakor niso razočaranje in občutke največjih lahko na kolesu občutite tudi vi.

Oglasite se v naši prodajalni in preverite omenjena kolesa. Vsekakor vam garantiramo, da vas v vožnji ne bodo razočarala.


Kategorije: Prva stran - intro