Colnago C64

€ od 7330
Imate vprašanje, se zanimate za kolo, ... pišite nam!

Informacije o artiklu

Vilica novega Colnago C64 je doživela popolno prenovo. Z zunanjim dodatnim rebrastim izgledom ponuja kolesarju več komforta (togost prednjega dela kolesa), obenem pa izboljša kolesarjevo udobje, saj povečana bočna togost poskrbi za bolj stabilno upravljanje kolesa. Colnago je za izboljšanje togosti in trdnosti vilice, dodal notranje rebro v krmilni cevi, katera po novem drži matico za pritditev krmila na vilico. Ta detajl poskrbi, da odpade vložek, ki je prej opravljal to delo. Na vilici C64 primerni za disk zavore je krmilna cev oblikovana po C/D obliki, kar poskrbi, da ohišje zavor lepo leži med fajfo in vilico, kar omogoča tudi elegantno sestavo. Thru-axle, čeprav še vedno 12mm, kot je na C60 Dics, je po novem navojni sistem, kar še dodatno zniža težo kolesa.

C64 head tube

C64 head tube

Vilica ima težo 355g.

Dolžina vilice je bila podaljšana za 5mm, da po novem lahko kvalitetno služi tudi za večje dimenzije pnevmatik. Še vedno pa ima votlo gornjo strukturo tako da ni izgub na trdnosti in lastnosti vilice obenem pa zniža težo le te. Droputi so po novem full carbon.

C64 pogled od spodaj

C64 pogled od spodaj

Colnago C64 je popolnoma ročno izdelano kolo. Cevi ki povezujejo okvir v trdno celoto so večje, lažje in veliko bolj vzdržlive. C64 je plod več kot dvoletnega razvoja. Obnem pa vsebuje skoraj neizmerljivo zgodovino in izkušnje na področju kolesarstva, ki segajo vse do leta 1954. Cevi C64 so narejene iz najboljših karbonskih vlaken. Design, materiali in dolgoletne izkušnje, ki iščejo perfekcijo lastnosti v kolesarstu, naredijo colnago kolesa unikaten izdelek, kar ne boste našli nikjer drugje na svetu.

C64 seat post

C64 seat post

C64 se ponaša z veliko novimi lastnostmi, kot so karbonski dropouti na okvirju, kot tudi na vilici, aerodinamična sedežna opora z integriranim mehanizmom pritrditve sedeža, monocoque  sedežno cevjo in z sistemom direktne pritrditve zavor.

C64 pogled od zadaj

C64 pogled od zadaj

Vse te nove izboljšave skušajo kolo pripeljati v nove dimenzije kolesarstva. Nizka teža, stabilnost in vzdržljivost so pripeljani na zgornje limite in ponujajo absolutno unikatno kolesarsko izkušnjo.

C64 bottom bracket

C64 bottom bracket

 


Kategorije: Cestna kolesa, Katalog kolesarske opreme, Kolesa