Paket hranil za sklepe in vezi

€89
Imate vprašanje, se zanimate za kolo, ... pišite nam!

Informacije o artiklu

KOLLATIN:

Dodatni favorit za močne kosti, sklepe in vezi

Vsebuje kolagen hidrolizat, ki povečuje tvorbo kolagena v hrustančnih celicah. Kolagen je glavna sestavina hrustanca, vezi, tetiv, kosti in zob. Prehranski dodatek Kollatin vsebuje mangan, ki prispeva k normalni tvorbi vezivnega tkiva in je zaščitno sredstvo proti prostim radikalom. Prehranski dodatek Kollatin vsebuje mandljevo moko, šipek, breskev in acerolo v prahu in vitamin C. V prehranskem dodatku Kollatin vsebovani cink skrbi in podpira kislo-bazično ravnovesje telesa. Zaradi hranjenja hurstančnih celic s kolagen hidolizatom, je proizvodnja kolagena v hrustančnih celicah 2, 5 – krat učinkovitejša. Prehranski dodatek Kollatin z vsebovanim kolagen hidrolizatom je nujen dodatek za zdrave in čvrste kosti, sklepe, vezi, nohte ter lepo in mladostno kožo in lase.

Sestavine: kolagen hidrolizat (77,8%), mandljeva moka (8%), šipkov prah (šipkov prah 60%, maltodekstrin) (4,0%), breskvin prah (breskvin prah 50%, koruzni škrob, sladkor) (1,5%), prah rdeče pese, prah acerole (prah acerole 16%, maltodekstrin, antioksidant askorbinska kislina) (1,4%), cinkov glukonat, citronska kislina, tri-kalcijev sulfat, zgoščevalec (ksantan), aroma, magnezijev karbonat, barvilo (beta-karotin), bezgov prah (maltodekstrin, bezgov koncentrat, saharoza, sirup invertnega sladkorja, citronska kislina) (0,4%), izvleček grozdnega ovoja (0,3%), D-alfa-tokoferil acetat, sladilo steviol glikozid, mangan-(II)-sulfat, piridoksin hidroklorid.

ACKERSCHACHTELHALM:

Bogat vir silicijeve kisline

Glavno hranilo za nemoteno delovanje tetiv, vezi in sklepov

Prehranski dodatek Ackerschachtelhalm je dopolnilo pridobljeno iz preslice. Preslica je rastlina, ki vsebuje izjemno kvalitetno naravno silicijevo kislino, ki je vodotopna in se v telesu absorbira v 95 %. Silicijeva kislina je ključna za celično hidracijo, saj nase veže 300-kratno količino vode, pravilna hidracija tkiv pa je nujna za pravilno delovanje celic. Telo, ki ga hranimo s hrano bogato s silicijevo kislino tvori več kolagenskih vlaken in več temeljne snovi za vezivna tkiva. Ackerschachtelhalm nudi zelo učinkovito zaščito in dopolnilo med intenzivnim obdobjem treninga.

Nasvet: uživajte ultraPROTECT Ackerschachtelhalm 2 tedna pred in med samimi intenzivnimi cikli treninga, saj prilagodi športnike na večje obremenitve (krepi tetive, vezi in sklepe).

Kdaj: Dnevno pomešajte 1 čajno žlico Ackerschachtelhalm koncentrata v kozarec vode ali soka. Alternativa: popijte 3 kapsule dodatka Ackerschachtelhalm. Po potrebi kapsule odprite in pomešajte z vodo ali sokom.

Izdelek ultraSPORTS Ackerschachtelhalm temelji na znanstveno podprtih raziskavah, ki si jih lahko ogledate na uradni strani proizvajalca ultraSPORTS izdelkov.

CHONSAMIN:

Dodatni favorit za zdrave sklepe, kosti in vezivna tkiva

Chonsamin je preventivno sredstvo za zdrave sklepe, kosti in vezivna tkiva. Vsebuje glukozamin in hondroitin. Obe sestavnin sta nujni za pravilno delovanje sklepov, kosti in vezivnih tkiv. Kombinacija obeh povečuje učinek. Glukozamin se nahaja v vezivnem tkivu in hrustancu, njegovo pomanjkanje vodi v slabšo gibljivost sklepov in povečuje hitrejšo obrabo.

Zaradi povečanih obremenitev uživanje dnevnih odmerkov glukozamina in hondroitina povečuje gibljivost sklepov in zmanjšuje njihovo obrabo, zmanjšuje bolečine, togost in otekline. Glukozamin v telesu spodbuja proizvodnjo hrustanca. Kombinacija glukokozamina in hondroitina deluje ima tudi izjemen protivnetni učinek.

Vsebnost selena v kapsulah Chonsamin ščiti celice, dodan vitamin D pa je nepogrešljiv pri zdravih kosteh in zobeh.

Kapsule Chonsamin vsebujejo tudi začimbe kurkumo, poper ter ingver, ki delujejo protivnetno.

Kdaj: dnevno popijte 2-6 kapsul Chonsamin. Kapsul ne žvečite. Po potrebi kapsule odprite in jih pomešajte v vodo ali sok.


Kategorije: Športna prehrana