Trenažer TACX BlueMatic

€169
Imate vprašanje, se zanimate za kolo, ... pišite nam!

Informacije o artiklu

Tacx je v letošnjem letu predstavil novo serijo trenažerjev, ki jih je poimenoval Blue. Generacija je nasledila popularno serijo Cycletrack, ki je bila med kolesarji zelo priljubljena, zato Tacx od svoje nove generacije trenažerjev veliko pričakuje. Močnejša zavora, robustno ohišje, enostavno upravljanje in stabilna konstrukcija so lastnosti, ki odlikujejo novo serijo trenažerjev.

Tacx Blue Matic predstavlja srednji rang magnetnih trenažerjev proizvajalca in je namenjen vsem tistim, ki želijo trening opraviti v zavetju svojega doma. Trenažer omogoča enostavno postavitev in prilagoditev velikosti obroča, zahvaljujoč novemu sistemu hitrega zapirala pest. Ponaša se z čvrstim in ergonomičnim okvirjem, ki omogoča varen trening ter nešteto revolucionarnih inovacij. Zaviralni sistem omogoča izjemno močna magnetna zavora, ki je sestavljena iz dveh diskov, vsak disk pa ima šest močnih magnetov, kar daje kolesarju možnost enakomernega pospeševanja. Magneta lahko med sabo približujemo in oddaljujemo z 10-stopenjsko komandno ročico, ki jo z hitrim zapiralom pritrdimo na krmilo kolesa (izdelano za 25.4mm in 31.8mm debelino krmila). Tako lahko enostavno povečujemo ali zmanjšujemo zaviranje magnetnih diskov in s tem težavnostno stopnjo, simuliramo pa lahko tudi do 700W moči. Tacx Blue Matic T2650 je primeren za 26 do 29 colske obroče kolesa.

Tacxov trenažer je odličen in tih sopotnik za dolge zimske dni, saj mu kolesce Tacx Soft Gel zagotavlja skoraj neslišno delovanje. Kolesce je izdelano iz mehke gumi podobne plastike in je ob prihodu na tržišče popolnoma spremenilo dotedanji razvoj kolesarskih trenažerjev, predvsem pa ustvarilo mir v stanovanjih, kjer je bil trenažer nameščen. Obodna struktura okvirja omogoča optimalni prenos teže kolesa in teže kolesarja na enoto, kar zagotavlja trenje ne glede na pozicijo kolesarja med treningom. Okvir trenažerja je možno zložiti in ga v poletnih mesecih postaviti v vsak manjši hišni kotiček. V set ni vključen Tacx SKYLINER podstavek.


Kategorije: Katalog kolesarske opreme, Trenažerji